Pàgines

dijous, 19 de setembre del 2013

Albergínies fregides

Després del parèntesi de les vacances (i uns quants dies més...) reprenc la meva activitat "blocaire"...

M’encanten les albergínies. De totes maneres: arrebossades, farcides, escalivades... i, sobretot, fregides: l’únic problema que tenen és que agafen molt d’oli. Havia provat allò de deixar-les amb sal una bona estona, però també queden olioses, encara que no tant. 

L’altre dia vaig decidir fer-les com les fa la meva amiga Lupe, que sempre diu que d’aquesta manera queden molt bones i gens olioses, i realment té tota la raó: van quedar molt cruixents i gairebé no van agafar oli!. 

D’ara endavant les faré sempre així. Us recomano que ho proveu!.








Ingredients:    Albergínies
                        Llet
                        Farina


Preparació:

Rentem les albergínies i les tallem a rodanxes. Les salem i les posem a una escorredora una bona estona perquè deixin anar l’aigua. 

Posem una mica de llet a un plat i farina en un altre. 

Eixuguem bé les rodanxes d’albergínia amb paper de cuina. Les passem per la llet i després per la farina i les fregim amb oli ben calent. 

Quan les treiem de la paella les deixem escórrer en un plat amb paper de cuina. 

Ens les podem menjar així mateix o amb un fil de mel per sobre: de les dues maneres estan boníssimes!

Bon profit!


5 comentaris:

  1. Doncs jo no sóc massa d'albergínia però com més m'agraden es arrebossades i no acostume a fer-ne pel que tu dius de que surten massa olioses! Prenc nota del teu consell! Marta

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les alberginies, a més a més el meu pare me'n porta moltíssimes de la masia, demà mateix les faré!

    ResponElimina
  3. A mi em recorden a la meva àvia, les albergínies fetes així... un clàssic que ens encantava al meu germà i a mi!! Petons

    ResponElimina
  4. Provaré de fer-les així. Ah! per cert records a la nostra "amiga" Lupe.
    Petons.

    ResponElimina