Pàgines

dimarts, 28 de gener del 2014

Sablés viennois

Aquesta recepta la va penjar fa uns dies la Mònica al seu magnífic blog Ensucrat (us recomano que hi doneu un cop d’ull: no us en penedireu!) i així que la vaig veure vaig pensar que l’havia de provar. O sigui que me la vaig guardar al meu arxiu de receptes esperant el moment oportú per fer-la (no és l’única, en tinc unes quantes més del seu blog a la "reserva"!).

Com que l’altre dia vaig fer all-i-oli per acompanyar una fideuà, em va quedar la clara de l’ou perduda per la nevera, i vaig pensar que la podia aprofitar fent aquestes galetes. Us recomano que us animeu a fer-les: són realment espectaculars!!!!





dimecres, 15 de gener del 2014

Arròs amb col-i-flor

Aquesta és una recepta “de familia”. Concretament de la família del meu sogre, que és fill de Garraf. Es veu que aquest arròs és típic d’aquella zona, i a casa seva el feien tot sovint. Com que ens agrada molt, ara també el fem a casa nostra…

Hi ha variants de la recepta: es pot fer amb bacallà en lloc de tonyina (tot i que a nosaltres ens agrada molt l’arròs amb bacallà, aquest ens agrada més amb tonyina), amb o sense salsitxes, amb o sense trossets de pernil… Però el que no hi ha de faltar mai és la col-i-flor!.

Jo he fet servir arròs bomba i l’he cuit al forn en cassola de fang, però també queda bé si es fa amb arròs normal i es cou al foc amb una cassola. És un plat senzill i queda molt lleuger, i acompanyat d’una amanida resulta un dinar molt bo i complet.

A veure si us animeu a fer-lo!