diumenge, 22 de febrer de 2015

Truita amb suc


Aquest és un plat típic de la terra del meu pare: el Priorat

A casa ens agrada molt, i en faig tot sovint. És una truita de mongetes i espinacs, que un cop feta es posa a coure una estona en una salsa també típica d’aquella zona (la mateixa que es fa per al bacallà amb albergínies). 

La veritat és que està boníssima...sobretot si l'acompanyem amb un bon vi de la terra!






diumenge, 8 de febrer de 2015

Tonyina amb ceba i tomàquet

Aquesta recepta la tenia pendent de penjar des de fa temps... i per fi li ha arribat l’hora!. 

És un d’aquells plats senzills però que queden fabulosos perquè els ingredients ho són. En aquest cas es tracta d’unes rodanxes de tonyina “yellowfin”, que segons em va explicar el Jordi, el meu peixeter, és la millor... 

La vaig fer només amb ceba, tomàquet i uns alls, i va quedar deliciosa!.