diumenge, 29 de novembre de 2015

Crema de camagrocs


A casa ens agraden molt els camagrocs (com ja heu pogut comprovar!). 

La veritat és que són uns bolets que donen molt de joc, ja que queden molt bé els facis com els facis: truita o remenat, carn o pollastre rostits, quiche o coques, fircandó... 

L’altre dia se’m va acudir provar de fer-ne una sopa (que amb aquesta fresqueta ve molt de gust), i va ser tota una troballa: va quedar boníssima!.

Aquí us poso la recepta per si la voleu provar...






divendres, 13 de novembre de 2015

Llengües de gat


Aquesta recepta és molt senzilla de fer i, a més, va molt bé per aprofitar les clares que ens han quedat en fer algun altre plat (crema catalana, per exemple…). 

N’hi ha diferents versions: amb les clares muntades o no, amb més o menys proporció de mantega i farina…

Però tant li fa: tant si les fem d’una manera com d’una altra estan boníssimes!. L’únic problema és que a la que te’n menges una, ja no pots parar… 



  


dissabte, 7 de novembre de 2015

Bunyols de bacallà


Aquest és un plat que crec que agrada a tothom!. A més, tant pot ser un bon aperitiu, com un primer plat o bé el tall. 

A casa ens agraden molt, i en faig de tant en tant. Crec que és d’aquells menjars que hi ha tantes receptes com cuiners i cuineres, doncs cadascú els fa a la seva manera... i totes són bones!. 

Aquí us poso la que vaig fer l’altre dia, que és molt senzilla però amb un resultat fabulós!.