diumenge, 26 de març de 2017

Orange pound cake


Fa uns dies, la Mònica del blog Ensucrat va penjar aquesta recepta. Així que la vaig veure vaig pensar que l’havia de provar... i ho vaig fer l’endemà mateix!. 

Explica la Mònica que és una recepta anglesa molt antiga, i que s’anomena “pound” perquè en els seus origens es feia amb una lliura (pound) de cada un dels quatre ingredients principals: farina, ous, sucre i mantega. 

És un bescuit molt fàcil de fer, ideal per esmorzar o berenar, acompanyant una tassa de cafè ....o de xocolata. Val la pena fer-lo: està boníssim!







dissabte, 11 de març de 2017

Bescuit neu dos colors


Aquest pastís és una variació del bescuit neu

L’altre dia volia aprofitar unes clares que m’havien quedat i se’m va acudir que podia provar de fer una nova versió d'aquest bescuit, afegint-hi xocolata. La veritat és que va quedar molt bo. 

I aquí el teniu!