tag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post3905026890454843678..comments2023-12-27T09:52:04.096+01:00Comments on e-cuina: Bacallà amb albergíniesMarta SLhttp://www.blogger.com/profile/17174683601907187246noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post-84917064539130449472013-08-07T11:32:34.269+02:002013-08-07T11:32:34.269+02:00Aquesta salsa és típica del Priorat i la utilitzen...Aquesta salsa és típica del Priorat i la utilitzen també a d'altres receptes, com la truita amb suc: és una truita de mongetes i espinacs que després es posa a fer "xup xup" en aquesta salsa. És molt bona!. Ja la faré algun dia, però quan no faci tant calor, perquè és un plat força consistent i ara no ve massa de gust!Marta SLhttps://www.blogger.com/profile/17174683601907187246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post-33281702603319712102013-08-06T14:24:13.684+02:002013-08-06T14:24:13.684+02:00Una combinació boníssima i molt sana! La salseta, ...Una combinació boníssima i molt sana! La salseta, molt original, almenys jo no la coneixia. Mmm!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post-88991069036569161982013-08-06T07:51:18.787+02:002013-08-06T07:51:18.787+02:00Ummmmm que bo! A casa el bacallà només m'agrad...Ummmmm que bo! A casa el bacallà només m'agrada a mi així que no en faig mai: quina ràbia!!! Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.com