tag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post4493106977632482839..comments2023-12-27T09:52:04.096+01:00Comments on e-cuina: Bunyols de QuaresmaMarta SLhttp://www.blogger.com/profile/17174683601907187246noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post-27230476412273735602014-05-19T15:47:51.846+02:002014-05-19T15:47:51.846+02:00Aquests bunyols amb massa fermentada et van quedar...Aquests bunyols amb massa fermentada et van quedar "estupendos"...jo me'ls menjaria a ple estiu i tot! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post-49729432271308851342014-04-10T18:31:06.735+02:002014-04-10T18:31:06.735+02:00És una de les coses que m'encanten de la Quare...És una de les coses que m'encanten de la Quaresma, els bunyols! Encara no n'he fet aquest any i m'apunto la teva recepta, a veure si tinc temps de provar-la. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119957249300597184.post-34492396157789667302014-04-10T09:41:05.504+02:002014-04-10T09:41:05.504+02:00Que bons, els bunyols!! Aquests dies, les pastisse...Que bons, els bunyols!! Aquests dies, les pastisseries i forns fan una aroma de bunyols, oi? Passes pel carrer i te n'encomanes!! Imagina't fets a casa com els teus, ja no cal perfumar l'ambient!! Molt bons, amb forat, Marta! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com