Pàgines

diumenge, 26 de març del 2017

Orange pound cake


Fa uns dies, la Mònica del blog Ensucrat va penjar aquesta recepta. Així que la vaig veure vaig pensar que l’havia de provar... i ho vaig fer l’endemà mateix!. 

Explica la Mònica que és una recepta anglesa molt antiga, i que s’anomena “pound” perquè en els seus origens es feia amb una lliura (pound) de cada un dels quatre ingredients principals: farina, ous, sucre i mantega. 

És un bescuit molt fàcil de fer, ideal per esmorzar o berenar, acompanyant una tassa de cafè ....o de xocolata. Val la pena fer-lo: està boníssim!







dissabte, 11 de març del 2017

Bescuit neu dos colors


Aquest pastís és una variació del bescuit neu

L’altre dia volia aprofitar unes clares que m’havien quedat i se’m va acudir que podia provar de fer una nova versió d'aquest bescuit, afegint-hi xocolata. La veritat és que va quedar molt bo. 

I aquí el teniu!