A casa ja fa dies que mengem bolets, alguns
comprats, d’altres trobats i d’altres regalats. Però com que darrerament vaig
molt atrafegada, encara no havia pogut penjar cap recepta al blog.
Ahir vaig
comprar uns quants camagrocs, i aprofitant que tenia un paquet de pasta de
crestes a la nevera, he pensat que podia fer unes miniquiches.
La veritat és
que han quedat molt bones, i sense gaire feina, que sempres s’agraeix...
Ingredients: Pasta de crestes (jo he fet servir La Cocinera)
Camagrocs
Pernil
ibèric
2 ous
1 got i mig de llet
Sal, pebre negre i nou moscada
Preparació:
Posem a
escalfar el forn a 180º C.
Rentem els camagrocs i els posem en una paella al foc
perquè donin l’aigua.
Mentrestant, tallem el pernil a bocinets.
Quan ja no quedi aigua a la paella, hi
tirem sal i un raig d’oli i sofregim una mica els bolets.
Hi afegim el pernil i hi
donem un parell de voltes tot junt perquè es barregin els gustos.
Folrem uns
motlles de tartaletes de silicona amb les làmines de pasta de crestes. (Si no
tenim motlles, podem folrar el cul d’unes flameres per fora).
Posem uns cigrons
a dintre les tartaletes per evitar que la massa ens pugi, i les posem uns 5’ al
forn, perquè es coguin una mica (s’acabaran de coure amb el farciment).
Un cop
cuites, les treiem del forn i les deixem refredar.
Batem els ous. Hi afegim la
llet i la sal, el pebre i la nou moscada i ho remenem bé.
Afegim els camagrocs i
els barregem.
Omplim les tartaletes amb la barreja d’ous, llet i camagrocs i ho
posem al forn fins que veiem que estan quallades (uns 20’).
Les deixem refredar una mica, les desemmotllem i...
ja ens les podem menjar!
Te quedaron exquisitos y muy buena presentación.Bssssssssssssss
ResponEliminammmm...aixo te una pinta fantàstica!! m'encantan els bolets, aquestes miniquiches son perfectes per quedar be i disfrutar del sabor.
ResponEliminauna abraçada
M'encanta la idea de fer servir crestes...i aquest farcir de camagrocs...insuperable!!! Quina delícia d'entrant!!! Petons!
ResponEliminaMolt bona idea, la de fer servir pasta de fer crestes. I el farcit és deliciós, s'ha d'aprofitar que és bon any de bolets. Petons.
ResponEliminaM´agradat molt i sembla senzill!! El faré!
ResponEliminaM´agradat molt el teu blog que he descobert avui.
Ja tens una seguidora mes Marta,
Fins aviat
Moltes gràcies Montse!.
EliminaHe vist que tu tens un blog de pastissos, que tampoc coneixia, i sembla moooolt interessant... Tu també t'has guanyat una seguidora!.
Una abraçada