dimecres, 30 de març del 2016

Mini vol-au-vents de formatge


Aquest és un aperitiu molt ràpid i molt fàcil de fer, i que a més a més és boníssim... Què més podem demanar?. 

Jo l'he fet  amb mini vol-au-vents, però també queda molt bo amb minitartaletes de pasta trencada. 

A veure si us animeu!








Ingredients:    Mini vol-au-vents
                        Formatge fresc per untar (tipus Philadelphia)
                        Formatge de cabra de rul·lo
                        Formatge blau
                        Paté de tomàquet sec 
                        Melmelada de pebrot verd

El paté de tomàquet sec el tenien al Lidl per Nadal. Crec que després no n'han tornat a tenir... El podem substituir per tomàquets secs tallats a trossets petits. 


La melmelada de pebrot verd me la va donar una amiga, que el va fer coent pebrot verd, trinxat molt petit, amb sucre. 


  Les quantitats que posem dels diferents formatges dependrà de si ens agrada més o menys fort de gust.
   
Elaboració:
Treiem la crosta al formatge de cabra, el posem a un bol i l’aixafem amb una forquilla. Afegim el formatge d’untar i ho barregem bé. 
A un altre bol posem el formatge blau, l’aixafem amb una forquilla, afegim el formatge d’untar i ho barregem bé. 
Posem la crema de formatge de cabra en una mànega pastissera amb boca arrissada i omplim la meitat dels vol-au-vents. Fem el mateix amb la crema de formatge blau per omplir la resta de vol-au-vents.
Posem una mica de paté de tomàquet sec a sobre de cada vol-au-vent amb formatge de cabra i una mica de melmelada de pebrot a sobre dels de formatge blau.
I ja ho tenim a punt!

   


 

 
És millor no omplir els vol-au-vents amb molta antelació per evitar que la pasta de full s’estovi. Podem preparar les cremes de formatge i guardar-les a la nevera i omplir els vol-au-vents una estona abans de servir-los.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada