Aquest
és un aperitiu molt ràpid i molt fàcil de fer, i que a més a més és boníssim...
Què més podem demanar?.
Jo l'he fet amb mini vol-au-vents, però també queda molt bo amb minitartaletes de pasta trencada.
A veure si us animeu!
Jo l'he fet amb mini vol-au-vents, però també queda molt bo amb minitartaletes de pasta trencada.
A veure si us animeu!
Ingredients: Mini vol-au-vents
Formatge fresc
per untar (tipus Philadelphia)
Formatge
de cabra de rul·lo
Formatge blau
Paté de tomàquet sec
Melmelada de pebrot verd
El paté de tomàquet sec el tenien al Lidl per Nadal. Crec que després no n'han tornat a tenir... El podem substituir per
tomàquets secs tallats a trossets petits.
La melmelada de pebrot verd me la va
donar una amiga, que el va fer coent pebrot verd, trinxat molt petit, amb
sucre.
Les quantitats que posem dels
diferents formatges dependrà de si ens agrada més o menys fort de gust.
Elaboració:
Treiem la crosta al
formatge de cabra, el posem a un bol i l’aixafem amb una forquilla. Afegim el formatge
d’untar i ho barregem bé.
A un altre bol posem el formatge blau, l’aixafem amb
una forquilla, afegim el formatge d’untar i ho barregem bé.
Posem la crema de
formatge de cabra en una mànega pastissera amb boca arrissada i omplim la
meitat dels vol-au-vents. Fem el mateix amb la crema de formatge blau per
omplir la resta de vol-au-vents.
Posem una mica de paté de tomàquet sec a sobre
de cada vol-au-vent amb formatge de cabra i una mica de melmelada de pebrot a
sobre dels de formatge blau.
I ja ho tenim a punt!
És millor no omplir els vol-au-vents amb molta
antelació per evitar que la pasta de full s’estovi. Podem preparar les cremes
de formatge i guardar-les a la nevera i omplir els vol-au-vents una estona
abans de servir-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada