La
recepta d’aquest pastís la vaig trobar fa temps a la web de Nestlé cocina. Em
va agradar i la vaig guardar, però no m’havia animat a fer-la fins fa uns dies.
És força fàcil i ràpida de fer, i el resultat és espectacular.
És ideal tant per unes postres i per un berenar. Nosaltres ens l’hem menajt tot sol, però segur que acompanyat amb un bon gelat de vainilla o de torró està impressionant.
Si sou uns fanàtics de la xocolata, l’heu de fer sí o sí!.
És força fàcil i ràpida de fer, i el resultat és espectacular.
És ideal tant per unes postres i per un berenar. Nosaltres ens l’hem menajt tot sol, però segur que acompanyat amb un bon gelat de vainilla o de torró està impressionant.
Si sou uns fanàtics de la xocolata, l’heu de fer sí o sí!.
Ingredients: 150 g de xocolata NESTLÉ Postres
125 g de mantega a temperatura ambient
125 g de sucre
125 g de farina d’ametlla
4 ous
1 sobre de llevat en pols
Cobertura: 100 g xocolata NESTLÉ Postres
100 ml (1/2 got) de nata para montar (35% de MG)
Preparació:
Encenem el forn a 180ºC.
Posem la xocolata a trossos en un bol i el fonem al microones.
Ho fem a potència baixa i a petites tandes, per evitar que se’ns cremi. No cal esperar a què es fongui del tot: quan veiem que està molt tou, ja el podem treure. El remenem i s’acabarà de fondre.
Afegim la mantega a trossets i seguim remenant fins que es fongui del tot i ens quedi una barreja homogènia. Ho reservem.
Separem els rovells de les clares.
Muntem els rovells amb el sucre fins que blanquegin.
Hi afegim la farina d’ametlla i el llevat i ho barregem bé.
Aleshores afegim la xocolata a poc a poc, remenant fins obtenir una mescla homogènia.
Muntem les clares a punt de neu.
Afegim les clares a la massa, en petites tandes i remenant amb cura perquè les clares no se’ns baixin.
Folrem un motlle amb paper de forn.
Aboquem la massa dels pastís dins del motlle. El sacsegem una mica perquè es reperteixi bé.
Ho posem al forn fins que estigui cuit (de 30 a 40’, segons el forn).
Per saber si el pastís està cuit, el punxem amb un escuradents. Si surt net, és que ja està.
Si el pastís encara no està cuit però veiem que la capa de sobre comença a estar torrada, el cobrim amb un tros de paper d’alumini per evitar que se’ns cremi.
Quan estigui cuit, el deixem refredar a sobre d’una reixeta.
Quan estigui fred del tot, el posem a una safata amb blonda i hi posem la cobertura.
Per fer la cobertura:
Posem la nata en un caçó i l’escalfem a foc baix fins que comenci a bullir.
La retirem del foc i hi afegim la xocolata a trossos.
Anem remenant fins que la xocolata s’hagi fos del tot i tinguem una mescla homogència i lluent.
Deixem refredar una mica.
Quan s’hagi refredat i estigui una mica espessa, l’aboquem per sobre del pastís, repartint-la perquè cobreixi tota la superfície i regalimi pels costats.
Ho posem a la nevera perquè s’endureixi.
I ja el tenim a punt!
125 g de mantega a temperatura ambient
125 g de sucre
125 g de farina d’ametlla
4 ous
1 sobre de llevat en pols
Cobertura: 100 g xocolata NESTLÉ Postres
100 ml (1/2 got) de nata para montar (35% de MG)
Preparació:
Encenem el forn a 180ºC.
Posem la xocolata a trossos en un bol i el fonem al microones.
Ho fem a potència baixa i a petites tandes, per evitar que se’ns cremi. No cal esperar a què es fongui del tot: quan veiem que està molt tou, ja el podem treure. El remenem i s’acabarà de fondre.
Afegim la mantega a trossets i seguim remenant fins que es fongui del tot i ens quedi una barreja homogènia. Ho reservem.
Separem els rovells de les clares.
Muntem els rovells amb el sucre fins que blanquegin.
Hi afegim la farina d’ametlla i el llevat i ho barregem bé.
Aleshores afegim la xocolata a poc a poc, remenant fins obtenir una mescla homogènia.
Muntem les clares a punt de neu.
Afegim les clares a la massa, en petites tandes i remenant amb cura perquè les clares no se’ns baixin.
Folrem un motlle amb paper de forn.
Aboquem la massa dels pastís dins del motlle. El sacsegem una mica perquè es reperteixi bé.
Ho posem al forn fins que estigui cuit (de 30 a 40’, segons el forn).
Per saber si el pastís està cuit, el punxem amb un escuradents. Si surt net, és que ja està.
Si el pastís encara no està cuit però veiem que la capa de sobre comença a estar torrada, el cobrim amb un tros de paper d’alumini per evitar que se’ns cremi.
Quan estigui cuit, el deixem refredar a sobre d’una reixeta.
Quan estigui fred del tot, el posem a una safata amb blonda i hi posem la cobertura.
Per fer la cobertura:
Posem la nata en un caçó i l’escalfem a foc baix fins que comenci a bullir.
La retirem del foc i hi afegim la xocolata a trossos.
Anem remenant fins que la xocolata s’hagi fos del tot i tinguem una mescla homogència i lluent.
Deixem refredar una mica.
Quan s’hagi refredat i estigui una mica espessa, l’aboquem per sobre del pastís, repartint-la perquè cobreixi tota la superfície i regalimi pels costats.
Ho posem a la nevera perquè s’endureixi.
I ja el tenim a punt!
Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT
ResponEliminaWell over 160k men and women are trying a simple and secret "liquid hack" to drop 1-2 lbs each and every night while they sleep.
It is simple and it works all the time.
This is how to do it yourself:
1) Grab a glass and fill it up with water half the way
2) Proceed to use this awesome hack
you'll be 1-2 lbs thinner as soon as tomorrow!