Aquesta recepta la vaig veure fa anys al programa
del Karlos Arguiñano i l’he fet moltes vegades...
Són unes postres molt fàcils i ràpides de fer, a part de què són molt bones (faltaria més...).
A més, és una bona manera de gastar aquells plàtans que de vegades se’ns han fet molt madurs i que no es menja ningú!.
Tallem els plàtans a trossos i els posem a un bol. Hi afegim el sucre i el rom. Ho trinxem amb la batedora fins que ens quedi un puré.
Les quantitats dels ingredients són orientatives. Podem posar més o menys nata, més o menys plàtans i més o menys sucre, segons el nostre gust (o la quantitat de què disposem al moment de fer-ho).
El rom o el conyac no són imprescindibles, però hi donen un toc molt bo...
De totes maneres, ho fem com ho fem sempre ens sortirà bé!.
Són unes postres molt fàcils i ràpides de fer, a part de què són molt bones (faltaria més...).
A més, és una bona manera de gastar aquells plàtans que de vegades se’ns han fet molt madurs i que no es menja ningú!.
Ingredients: 3 o 4 plàtans
50 g de sucre
200 ml (1 brik) de nata
per muntar (35% MG)
1 copeta de rom o conyac (opcional)
100 g de xocolata Nestlé postres
Preparació:
Tallem els plàtans a trossos i els posem a un bol. Hi afegim el sucre i el rom. Ho trinxem amb la batedora fins que ens quedi un puré.
Muntem la nata.
Afegim el puré de plàtans a la nata i ho barregem a poc a poc amb una espàtula fins que ens quedi una crema homogènia.
Ho repartim en copes.
Fonem la xocolata al
microones amb un parell de cullerades d'aigua. Ho remenem bé fins que ens quedi com una crema.
Afegim una mica de xocolata a cada copa, cobrint la crema de
plàtans.
Ho posem a a
la nevera fins a l’hora de menjar-ho.
Les quantitats dels ingredients són orientatives. Podem posar més o menys nata, més o menys plàtans i més o menys sucre, segons el nostre gust (o la quantitat de què disposem al moment de fer-ho).
El rom o el conyac no són imprescindibles, però hi donen un toc molt bo...
De totes maneres, ho fem com ho fem sempre ens sortirà bé!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada