Aquestes
són unes postres molt refrescants, fàcils i ràpides de fer... (i també molt
econòmiques, que tot s’ha de mirar!).
Es fan en un moment, i no cal preparar-les amb molta antelació, perquè els ingredients ja els tenim a la nevera. O sigui que són ideals quan ens ve de gust quelcom refrescant però no tenim gaire temps (o no tenim moltes ganes d’estar a la cuina!).
Es fan en un moment, i no cal preparar-les amb molta antelació, perquè els ingredients ja els tenim a la nevera. O sigui que són ideals quan ens ve de gust quelcom refrescant però no tenim gaire temps (o no tenim moltes ganes d’estar a la cuina!).
Ingredients: Iogurts naturals
(mínim 1 i mig per persona)
Llet
condensada (1 cullerada per iogurt)
Llimones
Preparació:
Ratllem la llimona i
l’expremem.
A un bol o una enciamera
s’aboquen els iogurts. Jo acostumo a posar com a mínim 1 iogurt i mig per
persona, perquè sinó trobo que surt molt poca quantitat (per fer les 2 copes de
la foto, vaig posar 4 iogurts).
Afegim la llet condensada i el suc i la pell ratllada de la llimona.
Ho remenem perquè es barregin bé tots els ingredients (ho podem remenar amb un
batedor o amb la batedora de varetes).
Repartim la barreja en copes de
gelat i les posem a la nevera.
Es
serveix ben fred.
Bon profit!
La quantitat de llet condensada i de llimona
depèn de si ens agrada més o menys dolç i amb més o menys gust de llimona. Jo
ascostumo a tastar la barreja abans de posar-la a les copes per si cal afegir
més llet condensada o més llimona.
Ostres, senzill i molt refrescant!
ResponEliminaQue bones, marta! jo m'ho apunto ara mateix, perquè ja tinc tots els ingredients a la nevera, només falta convertir-ho en realitat! Petons
ResponEliminajo també provaré de fer-ho, segur!
ResponElimina