dijous, 19 de setembre del 2013

Albergínies fregides

Després del parèntesi de les vacances (i uns quants dies més...) reprenc la meva activitat "blocaire"...

M’encanten les albergínies. De totes maneres: arrebossades, farcides, escalivades... i, sobretot, fregides: l’únic problema que tenen és que agafen molt d’oli. Havia provat allò de deixar-les amb sal una bona estona, però també queden olioses, encara que no tant. 

L’altre dia vaig decidir fer-les com les fa la meva amiga Lupe, que sempre diu que d’aquesta manera queden molt bones i gens olioses, i realment té tota la raó: van quedar molt cruixents i gairebé no van agafar oli!. 

D’ara endavant les faré sempre així. Us recomano que ho proveu!.








Ingredients:    Albergínies
                        Llet
                        Farina


Preparació:

Rentem les albergínies i les tallem a rodanxes. Les salem i les posem a una escorredora una bona estona perquè deixin anar l’aigua. 

Posem una mica de llet a un plat i farina en un altre. 

Eixuguem bé les rodanxes d’albergínia amb paper de cuina. Les passem per la llet i després per la farina i les fregim amb oli ben calent. 

Quan les treiem de la paella les deixem escórrer en un plat amb paper de cuina. 

Ens les podem menjar així mateix o amb un fil de mel per sobre: de les dues maneres estan boníssimes!

Bon profit!


5 comentaris:

  1. Doncs jo no sóc massa d'albergínia però com més m'agraden es arrebossades i no acostume a fer-ne pel que tu dius de que surten massa olioses! Prenc nota del teu consell! Marta

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les alberginies, a més a més el meu pare me'n porta moltíssimes de la masia, demà mateix les faré!

    ResponElimina
  3. A mi em recorden a la meva àvia, les albergínies fetes així... un clàssic que ens encantava al meu germà i a mi!! Petons

    ResponElimina
  4. Provaré de fer-les així. Ah! per cert records a la nostra "amiga" Lupe.
    Petons.

    ResponElimina