Aquesta
recepta la vaig veure a la revista Cuina, a un número on explicaven plats que
feien a alguns restaurants de la Costa Brava.
Com que a casa ens agraden molt
els seitons, la vaig guardar per provar-la.
Ja l’he feta diverses vegades i la
veritat és que queda molt bé. És una manera diferent de menjar els seitons...
Us
animo a provar-la!
Ingredients:
Seitons
(els meus de la Peixateria de la Sandra, com sempre)
1 ceba de figueres
3 grans d’all
1
got de salsa de tomàquet
½ got de vi blanc
Pebre vermell picant (pimentón de la Vera)
Oli d’oliva i sal
Elaboració:
Netegem els seitons (millor si són una mica grossos), treient
el cap i l’espina.
Trinxem la ceba ben petita i tallem els alls a làmines.
A una una
cassola amb oli, sofregim la ceba a poc a poc.
Quan estigui transparent, afegim
els alls i el vi i ho deixem coure tot junt.
Afegim la salsa de tomàquet i ho
barregem bé.
Posem els seitons i els cobrim amb aigua.
Posem sal i el pebre
vermell i sacsegem la cassola perquè es barregi tot bé i no se’ns trenquin els
seitons.
Ho deixem coure a foc lent 5 o 6 minuts...
...i ja ho tenim a punt!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada