Aquesta
és una d’aquelles receptes que són fàcils de fer i tenen un resultat
espectacular!.
Només es tracta de fer un pa de pessic lleuger (en aquest cas el vaig fer amb un motlle tipus corona, perquè quedés més bonic), farcir-lo amb nata muntada i cobrir-lo amb una mica de xocolata fosa.
Unes postres boníssimes. O també un bon berenar...
Només es tracta de fer un pa de pessic lleuger (en aquest cas el vaig fer amb un motlle tipus corona, perquè quedés més bonic), farcir-lo amb nata muntada i cobrir-lo amb una mica de xocolata fosa.
Unes postres boníssimes. O també un bon berenar...
Ingredients:
Per al pa de
pessic: 3 ous
100 gr de sucre blanc
100 g de farina
Per al farciment: 200 ml de nata per muntar (35 % de MG)
Per a la
cobertura: 100
g de xocolata Nestlé postres
Preparació:
Primer de tot fem el pa de
pessic:
Encenem el forn a 180ºC.
Untem el motlle amb mantega.
Batem els ous amb el
sucre fins que blanquegin.
Afegim a poc a poc la farina tamissada, mentre barregem
amb molt cura amb una llengua o una espàtula de fusta.
Aboquem la massa al
motlle, i el sacsegem una mica perquè es reparteixi bé.
(Al fons del motlle podem
pasar ametlles a làmines o pinyons torrats).
Ho coem al forn a 180 ºC (aproximadament mitja hora).
Un cop cuit, el treiem del forn i el deixem refredar
a sobre d’una reixeta.
Quan estigui fred, el desemmotllem i el posem a una safata.
Muntem la nata amb la
batedora de varetes (jo amb la KA).
Obrim el pa de pessic pel mig i el farcim amb
la nata.
Fonem la xocolata al microones (a potència
mínima, i a petits intervals de temps, controlant que no se’ns cremi!).
La
remenem bé, perquè ens quedi una mescla uniforme i l’aboquem per sobre del pa
de pessic.
I ja el tenim a punt...
Bon profit!
Que delicia y seguro que no quedó ni las migas.Bsssss
ResponElimina!Casi no llego a tiempo a hacer las fotos¡
EliminaUn abrazo
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina