dissabte, 4 de maig del 2019

Corona de nata i xocolata


Aquesta és una d’aquelles receptes que són fàcils de fer i tenen un resultat espectacular!. 

Només es tracta de fer un pa de pessic lleuger (en aquest cas el vaig fer amb un motlle tipus corona, perquè quedés més bonic), farcir-lo amb nata muntada i cobrir-lo amb una mica de xocolata fosa. 

Unes postres boníssimes. O també un bon berenar...





Ingredients:
             
           Per al pa de pessic:   3 ous   
                                           100 gr de sucre blanc   
                                           100 g de farina
           
          Per al farciment:         200 ml de nata per muntar (35 % de MG)      
         
          Per a la cobertura:     100 g de xocolata Nestlé postres



Preparació:

Primer de tot fem el pa de pessic:

Encenem el forn a 180ºC.

Untem el motlle amb mantega.

Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin.

Afegim a poc a poc la farina tamissada, mentre barregem amb molt cura amb una llengua o una espàtula de fusta. 

Aboquem la massa al motlle, i el sacsegem una mica perquè es reparteixi bé.

(Al fons del motlle podem pasar ametlles a làmines o pinyons torrats).

Ho coem al forn a 180 ºC (aproximadament mitja hora).

Un cop cuit, el treiem del forn i el deixem refredar a sobre d’una reixeta.


Quan estigui fred, el desemmotllem i el posem a una safata. 

Muntem la nata amb la batedora de varetes (jo amb la KA).

Obrim el pa de pessic pel mig i el farcim amb la nata.

Fonem la xocolata al microones (a potència mínima, i a petits intervals de temps, controlant que no se’ns cremi!). 

La remenem bé, perquè ens quedi una mescla uniforme i l’aboquem per sobre del pa de pessic.

I ja el tenim a punt...

Bon profit! 

 






3 comentaris: