Aquesta recepta ha estat tota una troballa!.
Se’m va acudir fer-la un dia per sopar després de veure una foto en una revista d’uns espàrrecs embolicats amb pasta de full. És molt fàcil de fer i queden boníssims.
Ja n'he fet 3 o 4 cops... cal aprofitar abans de què s’acabi la temporada!.
Se’m va acudir fer-la un dia per sopar després de veure una foto en una revista d’uns espàrrecs embolicats amb pasta de full. És molt fàcil de fer i queden boníssims.
Ja n'he fet 3 o 4 cops... cal aprofitar abans de què s’acabi la temporada!.
Si sou de sortir a la muntanya i teniu oportunitat de collir espàrrecs de marge, aprofiteu per fer-los així: senzillament espectaculars!
Ingredients: 1 làmina de pasta de
full
1 manat d’espàrrecs verds no massa gruixuts
8 talls prims de pernil serrà
(com més bo sigui, millor)
8 talls prims de formatge tendre (qualsevol que
fongui bé)
1 ou
Elaboració:
Encenem el
forn a 180 ºC.
Cobrim una safata d’anar al forn amb paper vegetal.
Rentem els
espàrrecs i els hi tallem la part dura del tronc.
(Si els espàrrecs són molt
gruixuts, potser caldrà coure’ls abans una mica a la paella o al microones
perquè no ens quedin crus).
Estirem la làmina de pasta de
full i la tallem en vuit rectangles.
A sobre de cada rectangle, posem un tall de
pernil i un tall de formatge.
A sobre hi posem un parell d’espàrrecs.
Mullem
amb una mica d’aigua les vores dels rectangles de pasta de full i les dobleguem
per tancar els farcellets. Apretem bé perquè s’enganxin.
Posem els farcellets a la safata
d’anar al forn.
Batem l’ou. Pintem els farcellets amb ou batut amb una brotxa.
Ho posem al forn fins que els espàrrecs estiguin cuits (de 20 a 30’).
(Si
veiem que la pasta de full ja està cuita i els espàrrecs encara no, tapem els
farcellets amb paper d’alumini perquè no se’ns cremin).
També queden molt bons
sense formatge o posant beicon tallat fi en lloc del pernil!.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada