dijous, 27 de juny de 2013

Bacallà a la musselina d'alls


Com ja he dit altres vegades, a cas ens agrada molt el bacallà. L’altre dia en vaig tornar a fer i, aquest cop, em vaig decidir per aquesta recepta: és una recepta molt fàcil de fer i amb un resultat veritablement espectacular!. 







dilluns, 17 de juny de 2013

Llobarros al forn amb patates

A casa ens agrada molt el peix al forn amb patates i en faig sovint, sobretot llobarro. Hi poso sempre força patates, perquè així, acompanyat d’una bona amanida, tenim un àpat complet. A part de què no sé si està més bo el peix o les patates!.









diumenge, 9 de juny de 2013

Milfulls de crema

Aquesta és una recepta que feia temps que volia fer, i per fí l’altre dia vaig trobar el moment!. Vaig aprofitar que havia anat a un “lidl” i havia comprat un paquet de pasta de full. M’havien dit que sortia molt bé, però no l’havia provat mai. O sigui que vaig trobar l’excusa perfecta per fer aquest milfulls
 
Necessita una mica de temps, però no és una recepta complicada i surten unes postres lleugeres i boníssimes... Jo el vaig fer de crema, però també ha de quedar molt bo amb una bona nata o amb trufa. 

Ho hauré de provar un altre dia!.







dissabte, 1 de juny de 2013

Bacallà arrebossat


Ja he dit en alguna altra ocasió que a casa som uns grans amants del bacallà. Ens agrada de totes maneres: en esqueixada, a la llauna, amb tomàquet... Jo crec que és un dels menjars que dóna més joc, perquè hi ha infinitat de maneres de fer-lo, i totes bones. 

Això de vegades és un problema, perquè costa decidir quina recepta fer!. És el que em va passar l’altre dia, que tenia uns trossos de llom de bacallà la mar de “macos” que havia dessalat i no m'acabava de decidir. Se’m van acudir moltes possibilitats i finalment em vaig decantar per fer-lo arrebossat, una recepta fàcil i boníssima.