Des de que vaig fer les sablés viennois, que havia vist al bloc Ensucrat de la Mònica Tarradellas, vaig tenir clar que les havia de tornar a fer, però amb xocolata!.
L’altre dia tenia una clara d'ou a la nevera, que m’havia quedat d’un all-i-oli, i vaig decidir-me a fer-les: la veritat és que van quedar boníssimes....
Us recomano que les proveu!.
Ingredients:
Preparació:
Tallem la mantega a trossets i la posem en un bol.
L’altre dia tenia una clara d'ou a la nevera, que m’havia quedat d’un all-i-oli, i vaig decidir-me a fer-les: la veritat és que van quedar boníssimes....
Us recomano que les proveu!.
Ingredients:
1 clara
d'ou
190 grams de mantega
190 grams de mantega
75 grams de sucre llustre
225 grams de farina
mig sobre de sucre de vainilla
un polsim de sal
100 g de xocolata (jo he posat Nestlé postres)
mig sobre de sucre de vainilla
un polsim de sal
100 g de xocolata (jo he posat Nestlé postres)
Tallem la mantega a trossets i la posem en un bol.
Posem el bol al bany maria i anem remenant fins aconseguir que la
mantega ens quedi com una crema.
Aboquem la mantega a un altre bol més
gran i hi afegim el sucre llustre i el sucre de vainilla. Remenem
bé, amb una espàtula o cullera de fusta, un parell de minuts.
Afegim la clara i seguim remenant,
amb decisió, una mica més.
Afegim la farina tamissada i remenem
el just perquè ens quedi ben integrada.
Folrem una safata d’anar al forn amb paper vegetal.
Posem la massa dins d’una mànega amb boca d’estrella i formem les
galetes sobre la safata, fent unes quantes “esses”.
Posem a coure al forn a 150 ºC durant uns 18 minuts, fins que
estiguin daurades.
Les treiem del forn i les deixem refredar.
Fonem la xocolata al microones. Amb una cullereta, cobrim la meitat de cada galeta amb xocolata.
Deixem que es refredi i s'endureixi...
...i ja ens les podem menjar!
Fonem la xocolata al microones. Amb una cullereta, cobrim la meitat de cada galeta amb xocolata.
Deixem que es refredi i s'endureixi...
...i ja ens les podem menjar!
Marta...les haig de provar de fer així enxocolatades com proposes...han de ser una delícia! Petons i moltíssimes gràcies per l'esment!
ResponEliminaMmmmm, quina sobretaula faria jo amb aquests sablés I un cafetó! Se'm faria l'hora de berenar! Petons.
ResponEliminaQuina delícia!! Amb un te o un café.....
ResponElimina