L’altre dia vam anar a buscar
bolets i vam trobar una mica de tot: rovellons, llenegues, fredolics i
camagrocs.
Havíem sortit a cap a migdia i vam tornar a casa a mitja tarda, sense dinar, o sigui que teníem força gana. Com que tenia botifarra crua i botifarra negra i un pot de mongetes seques cuites, vaig pensar fer un dinar-berenar ràpid amb aquests ingredients i els bolets que havíem collit.
El resultat el teniu a la vista: boníssim!
Havíem sortit a cap a migdia i vam tornar a casa a mitja tarda, sense dinar, o sigui que teníem força gana. Com que tenia botifarra crua i botifarra negra i un pot de mongetes seques cuites, vaig pensar fer un dinar-berenar ràpid amb aquests ingredients i els bolets que havíem collit.
El resultat el teniu a la vista: boníssim!
Ingredients: Bolets (rovellons, llenegues, fredolics i camagrocs)
Mongetes
seques cuites
Cansalada viada
All i julivert
Sal i pebre negre
Preparació:
Primer vaig netejar i trossejar
els bolets, i els vaig posar en una paella que donessin l’aigua. Després els hi vaig posar sal i pebre i els vaig sofregir amb un mica
d’oli i all i julivert trinxats.
A una altra paella vaig posar les
botifarres tallades a rodanxes i les vaig coure amb una gota d’oli.
Per altra banda vaig rossejar la
cansalada tallada a trossets, hi vaig afegir les mongetes i un vaig sofregir
una mica tot junt.
Després vaig ajuntar-ho tot a
una de les paelles i ho vaig deixar coure un minuts tot junt.
Les quantitats a posar dels diferents ingredients depenen dels gustos de cadascú. Jo us recomano, però, posar aproximadament la meitat de botifarra negra que de botifarra crua, perquè no predomini massa el gust d'aquesta i emmascari el dels bolets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada