A casa ens agraden molt els camagrocs (com ja heu pogut comprovar!).
La veritat és que són uns bolets que donen molt de joc, ja que queden molt bé els facis com els facis: truita o remenat, carn o pollastre rostits, quiche o coques, fricandó...
L’altre dia se’m va acudir provar de fer-ne una sopa (que amb aquesta fresqueta ve molt de gust), i va ser tota una troballa: va quedar boníssima!.
Aquí us poso la recepta per si la voleu provar...
La veritat és que són uns bolets que donen molt de joc, ja que queden molt bé els facis com els facis: truita o remenat, carn o pollastre rostits, quiche o coques, fricandó...
L’altre dia se’m va acudir provar de fer-ne una sopa (que amb aquesta fresqueta ve molt de gust), i va ser tota una troballa: va quedar boníssima!.
Aquí us poso la recepta per si la voleu provar...
Ingredients: 150 g de camagrocs
1 ceba
3
cullerades de farina
½ l de llet
1 l d’aigua
Sal, pebre negre i nou moscada
Elaboració:
Tallem la ceba ben petita.
La posem a una olla
amb una mica d’oli i la sofregim a foc lent.
Quan estigui cuita, hi afegim els
camagrocs. (en podem reservar uns quants per fer servir de guarnició).
Ho
barregem bé i ho deixem coure tot junt, remenant de tant en tant, fins que ja
no quedi aigua. Ho deixem sofregir un parell de minuts.
Hi afegim la farina,
remenem perquè es barregi amb els bolets i es cogui una mica.
Hi aboquem la
llet. Remenem fins que la farina es disolgui.
Hi afegim l’aigua, sal, pebre i
nou moscada ratllada. Ho remenem bé i ho deixem coure uns 10’.
Anem remenant de
tant en tant perquè no se’ns enganxi al fons.
(Jo ho vaig fer així, però també
podem fer la beixamel a part i afegir-la).
Ho trinxem amb la batedora fins que
ens quedi com una crema. Hi afegim els bolets que havíem reservat, i ho deixem
coure una estona més.
Que deliciosa y como apetece con estos fríos.Bssss
ResponElimina