Aquesta recepta la vaig
treure d’un llibre de receptes de postres de "La Cocinera" que tinc.
La vaig fer un diumenge que tenia un parell de pomes que s’havien de menjar i la veritat és que va quedar molt bé.
Són unes postres fàcils de fer i força ràpides, i es poden menjar tan calentes com fredes.
La vaig fer un diumenge que tenia un parell de pomes que s’havien de menjar i la veritat és que va quedar molt bé.
Són unes postres fàcils de fer i força ràpides, i es poden menjar tan calentes com fredes.
Ingredients: 1 paquet de pasta per a crestes (vaig fer servir La Cocinera)
2 pomes
1 cullerada de sucre
canyella
en pols
Per al cruixent: 75 g de farina
75 g de mantega
75 g de sucre moreno
50 g de sucre blanc
canyella
en pols
Elaboració:
Folrem els motlles de tartaleta amb la pasta per a crestes.
Pelem i tallem les pomes a trossets petits i ho posem a un bol. Hi afegim el sucre i la canyella i ho barregem bé.
Omplim les tartaletes amb la barreja de poma i sucre.
A part, fem el cruixent esmicolant i barrejant tots els ingredients. Ha de quedar com si fossin molles.
Cobrim les pomes amb el cruixent i coem les tartaletes al forn a 180 ºC durant uns 20 minuts (fins que veiem que està cuit).
Pelem i tallem les pomes a trossets petits i ho posem a un bol. Hi afegim el sucre i la canyella i ho barregem bé.
Omplim les tartaletes amb la barreja de poma i sucre.
A part, fem el cruixent esmicolant i barrejant tots els ingredients. Ha de quedar com si fossin molles.
Cobrim les pomes amb el cruixent i coem les tartaletes al forn a 180 ºC durant uns 20 minuts (fins que veiem que està cuit).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada