Una forma ràpida de fer tartaletes salades és fer
servir pasta per a crestes. No queden tan bé com si les fem amb pasta brisa
però és fàcil i pràctic.
La veritat és que es fan en un moment...
La veritat és que es fan en un moment...
Ingredients:
Pasta per a crestes (Jo he fet servir "La Cocinera")
Formatge
tipus philadelphia
Tonyina en oli d'oliva
Preparació:
Folrem amb cada oblea un motlle de tartaleta i
les coem al forn a 180ºC (uns 8’).
Un cop cuites deixem que es refredin (no tringuen gaire), les treiem del motlle i ja les podem farcir.
Un cop cuites deixem que es refredin (no tringuen gaire), les treiem del motlle i ja les podem farcir.
Si no tenim motlles
de tartaleta, podem fer servir flameres individuals: només cal enganxar les
oblees a la part de fora del culet de les flameres perquè agafin la forma.
Crema de tonyina:
Escorrem la tonyina i la posem al got de la batedora (o de la picadora) i hi afegim el formatge. Ho trinxem bé fins que quedi com una crema.
Escorrem la tonyina i la posem al got de la batedora (o de la picadora) i hi afegim el formatge. Ho trinxem bé fins que quedi com una crema.
Omplim la mànega
pastissera i farcim les tartaletes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada