dissabte, 22 de desembre de 2012

Tartaletes de crema de tonyina

Una forma ràpida de fer tartaletes salades és fer servir pasta per a crestes. No queden tan bé com si les fem amb pasta brisa però és fàcil i pràctic

La veritat és que es fan en un moment...







Ingredients:   Pasta per a crestes (Jo he fet servir "La Cocinera")
                       Formatge tipus philadelphia
                       Tonyina en oli d'oliva


Preparació:
 
Folrem amb cada oblea un motlle de tartaleta i les coem al forn a 180ºC (uns 8’). 





Un cop cuites deixem que es refredin (no tringuen gaire), les treiem del motlle i ja les podem farcir.

Si no tenim motlles de tartaleta, podem fer servir flameres individuals: només cal enganxar les oblees a la part de fora del culet de les flameres perquè agafin la forma.

Crema de tonyina: 

Escorrem la tonyina i la posem al got de la batedora (o de la picadora) i hi afegim el formatge. Ho trinxem bé fins que quedi com una crema. 

Omplim la mànega pastissera i farcim les tartaletes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada