Tenia a la nevera una
tarrina de mascarpone que vaig comprar ja fa uns quants dies i he pensat que
podia fer unes postres pel dinar d’avui.
Com que no se m’acudia què fer, he fet una recerca per internet per buscar idees i he trobat algunes receptes que m’han agradat. Al final, he decidit fer un "mix" de dues: la "copa de mascarpone y chocolate", del blog Miguitas en la mesa i la "crema de mascarpone y ron" de Directo al paladar.
El resultat ha quedat prou bé!. Aquí el podeu veure:
Com que no se m’acudia què fer, he fet una recerca per internet per buscar idees i he trobat algunes receptes que m’han agradat. Al final, he decidit fer un "mix" de dues: la "copa de mascarpone y chocolate", del blog Miguitas en la mesa i la "crema de mascarpone y ron" de Directo al paladar.
El resultat ha quedat prou bé!. Aquí el podeu veure:
Ingredients
(4 personas): 3
ous
125 g de
sucre
250 g de mascarpone
1 copeta
de rom
100 ml
de nata per muntar (35% MG)
80 g de
xocolata (he fet servir Nestlé postres)
9 galetes
maria
mantega
Preparació:
Primer fem la mousse de
mascarpone:
Batem els rovells amb el sucre i hi afegim el mascarpone i el rom. Ho barregem tot bé fins que quedi com una crema fina.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la crema de mascarpone, barrejant amb cura perquè no baixin.
Ho posem a la nevera.
Batem els rovells amb el sucre i hi afegim el mascarpone i el rom. Ho barregem tot bé fins que quedi com una crema fina.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la crema de mascarpone, barrejant amb cura perquè no baixin.
Ho posem a la nevera.
Posem la nata líquida en
un caçó al foc (foc fluix) i hi afegim la xocolata tallada a trossos. Anem
remenant fins que la xocolata s’hagi desfer del tot i ens quedi una crema fina.
Ho treiem del foc i ho deixem refredar una mica.
Ho treiem del foc i ho deixem refredar una mica.
Trinxem les galetes amb
la mantega amb la picadora fins que quedin com una pasta.
Ara ja podem muntar le
copes:
Al fons posem una capa de
pasta de galetes. Ho cobrim amb la xocolata. Després hi afegim la mousse de
mascarpone i ho posem a la nevera.
Al moment de servir-ho,
podem ratllar una mica de xocolata per sobre amb un ratllador fi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada