diumenge, 19 de maig del 2019

Suquet d'anxoves


Aquesta recepta la vaig veure a la revista Cuina, a un número on explicaven plats que feien a alguns restaurants de la Costa Brava. 

Com que a casa ens agraden molt els seitons, la vaig guardar per provar-la. 

Ja l’he feta diverses vegades i la veritat és que queda molt bé. És una manera diferent de menjar els seitons... 

Us animo a provar-la!









Ingredients:    Seitons (els meus de la Peixateria de la Sandra, com sempre)
                        1 ceba de figueres
                        3 grans d’all
                        1 got de salsa de tomàquet
                        ½ got de vi blanc
                        Pebre vermell picant (pimentón de la Vera)
                        Oli d’oliva i sal









Elaboració:

Netegem els seitons (millor si són una mica grossos), treient el cap i l’espina.







Trinxem la ceba ben petita i tallem els alls a làmines.

A una una cassola amb oli, sofregim la ceba a poc a poc. 

Quan estigui transparent, afegim els alls i el vi i ho deixem coure tot junt. 

Afegim la salsa de tomàquet i ho barregem bé. 

Posem els seitons i els cobrim amb aigua. 

Posem sal i el pebre vermell i sacsegem la cassola perquè es barregi tot bé i no se’ns trenquin els seitons. 

Ho deixem coure a foc lent 5 o 6 minuts...

  




...i ja ho tenim a punt!.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada