Crec que les magdalenes són d’aquelles coses que agraden a tothom. I també que hi ha poques coses de les que hi hagi tantes receptes diferents, tant pel que fa als ingredients (només amb ous, amb ous i llet, amb oli, amb mantega…), com a les proporcions de cadascun d’ells. Això sí, totes són igual de bones!.
Després de provar moltes receptes, he arribat a la conclusió que una de les millors és aquesta, que he tret del blog La cuina de sempre. A més, és molt fàcil de fer: només cal posar tots els ingredients junts i batre’ls fins que estiguin ben barrejats.
Si la voleu provar…
ELABORACIÓ:
A un bol (jo ho vaig fer amb la KA) posem els ous.
Afegim el sucre.
Afegim l'oli.
Afegim la llet.
Afegim la pell de llimona ratllada.
Afegim la farina i el llevat en pols.
Ho batem (es pot fer amb un batedor o amb la batedora de varetes) a velocitat mitjana fins que veiem que tots els ingredients estan ben integrats.
Posem tota la barreja a un bol (o qualsevol altre recipient), la tapem i la posem a la nevera.
Cal que reposi com a mínim 1 hora (jo la vaig deixar unes 6 hores, però també es pot deixar d’un dia per l’altre). Com més reposi més pujaran.
Encenem el forn a 240ºC.
Omplim els motlles fins les ¾ parts. (si volem, podem posar un polsim de sucre per sobre).
Les posem al forn.
Passats els primers 10’ aproximadament, quan veiem que ja han pujat, baixem la temperatura a 180ºC, perquè s’acabin de coure (uns 10’ més, però cal anar vigilant perquè cada forn és diferent…).
(La calor forta amb la pasta freda de la nevera les ajudarà a pujar).
Un cop cuites, les teiem del forn i les deixem refredar a sobre d’una reixeta.
I ja ens les podem menjar. Són boníssimes!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada