Aquesta
recepta la vaig trobar a un receptari de la llet evaporada Ideal.
És una manera ràpida i fàcil de fer mousse de llimona. L’únic problema és que al cap d’unes hores d’estar feta va perdent consistència, o sigui que no és convenient fer-la amb molta antelació.
És millor fer-la només unes hores (o una estona) abans de menjar-la. Com que es fa en un moment, això no és cap problema...
És una manera ràpida i fàcil de fer mousse de llimona. L’únic problema és que al cap d’unes hores d’estar feta va perdent consistència, o sigui que no és convenient fer-la amb molta antelació.
És millor fer-la només unes hores (o una estona) abans de menjar-la. Com que es fa en un moment, això no és cap problema...
Ingredients: 500 g de
llet evaporada freda
2
Llimones
6 cullerades de sucre
Elaboració:
Cal que la llet evaporada estigui ben freda (que porti com a mínim 24
hores a la nevera).
Ratllem la pell de les llimones i després les
expremem.
Posem la llet evaporada en un bol i la batem
amb la batedora de varetes. Quan comeni a agafar cos i sense deixar de batre,
afegim el suc i la pell de les llimones (quan afegim el suc de llimona veurem que la barreja es
torna més consistent) i després el sucre, a poc a poc.
Ho repartim en copes i ho posem a la nevera fins
al moment de menjar.
Amb aquestes quantitats
surten de 4 a 6 copes (4 copes grans o més de no tan grans).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada