dimecres, 16 de gener del 2013

Mousse de llimona "express"

Aquesta recepta la vaig trobar a un receptari de la llet evaporada Ideal. 

És una manera ràpida i fàcil de fer mousse de llimona. L’únic problema és que al cap d’unes hores d’estar feta va perdent consistència, o sigui que no és convenient fer-la amb molta antelació. 

És millor fer-la només unes hores (o una estona) abans de menjar-la. Com que es fa en un moment, això no és cap problema...







Ingredients:      500 g de llet evaporada freda
                          2 Llimones
                          6 cullerades de sucre


Elaboració:
 
Cal que la llet evaporada estigui ben freda (que porti com a mínim 24 hores a la nevera).

Ratllem la pell de les llimones i després les expremem.

Posem la llet evaporada en un bol i la batem amb la batedora de varetes. Quan comeni a agafar cos i sense deixar de batre, afegim el suc i la pell de les llimones (quan afegim el suc de llimona veurem que la barreja es torna més consistent) i després el sucre, a poc a poc.

Ho repartim en copes i ho posem a la nevera fins al moment de menjar.

Amb aquestes quantitats surten de 4 a 6 copes (4 copes grans o més de no tan grans).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada