La recepta d’aquest pastís me la va donar ja fa força temps la meva tieta Margarida (que ja he comentat en alguna altra ocasió que és una molt bona cuinera), i encara no l’havia fet.
L’altre dia, revisant el rebost, vaig veure que tenia un pot amb farina d'ametlla que s’havia de gastar i vaig pensar que havia arribat el moment de fer-lo. És molt fàcil de fer i molt bo, o sigui que a veure si us animeu...
Afegim la farina d’ametlla i ho barregem bé.
L’altre dia, revisant el rebost, vaig veure que tenia un pot amb farina d'ametlla que s’havia de gastar i vaig pensar que havia arribat el moment de fer-lo. És molt fàcil de fer i molt bo, o sigui que a veure si us animeu...
Ingredients: 125 g de farina d’ametlla
125 g de sucre
3 ous
sucre
llustre
Elaboració:
Separem els rovells de les clares
Afegim la farina d’ametlla i ho barregem bé.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja,
remenant amb molta cura fins que quedi una massa uniforme.
Aboquem la massa a un motlle rodó folrat amb paper vegetal
i ho posem al forn a 180º C fins que estigui cuit (aproximadament mitja hora).
i ho posem al forn a 180º C fins que estigui cuit (aproximadament mitja hora).
Una recepta boníssima!! Gràcies per compartir-la
ResponEliminaDoncs a veure si m'animo, sí! Perquè sembla ben fàcil! I té una pinta espectacular...! Potser ara que l'ametlla mòlta està bé de preu...! Petons! i gràcies per compartir-la!
ResponEliminaOstres,,, és la mateixa recepta que faig servir pel pa de pessic, però amb farina d'ametlla...ho hauré de provar!
ResponEliminaCarai.. qué bo i sembla senzill!
ResponEliminacaram, que bo i facilet de fer!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Sembla un d'aquests pastissos clàssics, de tota la vida, gustós i bo. Molt bona recepta!
ResponEliminaMarta
Gràcies! M’encanta que no porti barreja amb farina , costa trobar receptes sense farina. Aquesta tarda provo de fer-lo!
ResponEliminaSegur que t'agradarà!
EliminaHola, està boníssim. Una pregunta, jo li he afegit mig sobre de llevadura però tot i així no ha pujat. És correcte que no puji ?
ResponElimina