dissabte, 16 de desembre del 2017

Carbonara de botifarres


Aquesta recepta la vaig veure a un programa del Jaimie Olivier a Canal Cocina. Ell la va fer amb unes salsitxes, però jo l’he fet amb botifarres, de la Xarcuteria Planas és clar!. 

És un plat de pasta diferent, molt bo, i a més a més ràpid i fàcil de preparar. I si posem una botifarra per persona, tindrem un excel·lent plat únic per dinar o sopar.

Si us animeu a fer-lo, segur que repetireu...







Ingredients (per a dues persones):   140 g de pasta
                                                             2 botifarres (de la Xarcuteria Planas, és clar)
                                                             1 ou 
                                                             30 g de Formatge parmesà ratllat
                                                             Pebre negre
                                                             Julivert

 
Elaboració: 

Treiem la pell de les botifarres (en aquest enllaç us explico una manera fàcil i ràpida de treure la pell de els botifarres) i fem mandonguilles petites amb la carn. 
Les posem a una paella amb una mica d’oli i les fregim.







Mentrestant, bullim la pasta.
Barregem l’ou amb el parmesà, el pebre i el julivert picat.


Treiem la pasta ja cuita de l’olla amb unes pinces o una espàtula i l’afegim a la paella on hi ha les mandonguilles, posant també una mica d’aigua de cocció. 



 Ho barregem bé.
Afegim una mica de l’aigua de cocció a la barreja de l’ou amb el formatge, ho remenem 




i ho afegim a la pasta.
Ho barregem bé fins que quedi tot integrat.
I a menjar s'ha dit!






El que us deia: fàcil, ràpid i boníssim!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada