Aquesta recepta la vaig veure a
un programa del Jaimie Olivier a Canal Cocina. Ell la va fer amb unes
salsitxes, però jo l’he fet amb botifarres, de la Xarcuteria Planas és clar!.
És un plat de pasta diferent, molt bo, i a més a més ràpid i fàcil de preparar. I si posem una botifarra per persona, tindrem un excel·lent plat únic per dinar o sopar.
Si us animeu a fer-lo, segur que repetireu...
És un plat de pasta diferent, molt bo, i a més a més ràpid i fàcil de preparar. I si posem una botifarra per persona, tindrem un excel·lent plat únic per dinar o sopar.
Si us animeu a fer-lo, segur que repetireu...
Ingredients (per a dues persones): 140 g de pasta
1 ou
30 g de Formatge parmesà ratllat
Pebre negre
Julivert
Elaboració:
Treiem la pell de les botifarres
(en aquest enllaç us explico una manera fàcil i ràpida de treure la pell de els botifarres) i fem mandonguilles petites amb la carn.
Les posem a una paella amb una mica
d’oli i les fregim.
Mentrestant, bullim la pasta.
Barregem l’ou amb el parmesà,
el pebre i el julivert picat.
Treiem la pasta ja cuita de l’olla amb unes pinces o
una espàtula i l’afegim a la paella on hi ha les mandonguilles, posant també
una mica d’aigua de cocció.
Ho barregem bé.
Afegim una mica de l’aigua de cocció
a la barreja de l’ou amb el formatge, ho remenem
i ho afegim a la pasta.
Ho barregem
bé fins que quedi tot integrat.
I a menjar s'ha dit!
El que us deia: fàcil, ràpid i boníssim!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada