Les albergínies són un dels meus menjars preferits. M'agraden de totes maneres: arrebossades, escalivades, farcides, en bunyols...
Com cada any, la mega amiga Teresa ha plantat albergínies al seu hort i n'hem estat menjant tot l'estiu, recent collides!.
Aquí us poso la recepta d'un pastís que he fet un parell de cops i que ens agrada molt. Pot servir de primer plat i també per un pica-pica...
Com cada any, la mega amiga Teresa ha plantat albergínies al seu hort i n'hem estat menjant tot l'estiu, recent collides!.
Aquí us poso la recepta d'un pastís que he fet un parell de cops i que ens agrada molt. Pot servir de primer plat i també per un pica-pica...
Ingredients: Albergínies
Formatge havarti en llenques primes
Formatge de cabra (rul·lo petit)
2 ous
1 got i mig de llet
1 gra d’all
Farigola i alfàbrega
Sal i pebre negre
Formatge havarti en llenques primes
Formatge de cabra (rul·lo petit)
2 ous
1 got i mig de llet
1 gra d’all
Farigola i alfàbrega
Sal i pebre negre
Elaboració:
Rentem les albergínes i les tallem a trossets.
Les possem en un recipient de vidre amb una mica d’oli i les coem al microones (5 a 8').
A una paella, posem l’all tallat petit i el sofregim. Quan comenci a daurar-se, hi afegim l’albergínia, la salem i la sofregim una mica tot junt.
Batem els ous i hi afegim la llet. Posem sal i pebre i la farigola i l’alfàbrega esmicolades i ho remenem tot bé. Hi afegim l’albergínia sofregida.
Untem un motlle de cake i hi posem un tros de paper de forn al fons.
Cobrim tot el fons del motlle amb el formatge havarti.
Aboquem la meitat de la barreja d’albergínia i ou. Posem una capa de rodanxes de formatge de cabra i afegim la resta de l’albergínia.
Ho coem al forn a 200°C fins que estigui quallat (entre ¾ d’hora i 1 hora).
Es pot servir fred o calent, sol o amb una salsa de tomàquet aromatitzada amb alfàbrega.
Rentem les albergínes i les tallem a trossets.
Les possem en un recipient de vidre amb una mica d’oli i les coem al microones (5 a 8').
A una paella, posem l’all tallat petit i el sofregim. Quan comenci a daurar-se, hi afegim l’albergínia, la salem i la sofregim una mica tot junt.
Batem els ous i hi afegim la llet. Posem sal i pebre i la farigola i l’alfàbrega esmicolades i ho remenem tot bé. Hi afegim l’albergínia sofregida.
Untem un motlle de cake i hi posem un tros de paper de forn al fons.
Cobrim tot el fons del motlle amb el formatge havarti.
Aboquem la meitat de la barreja d’albergínia i ou. Posem una capa de rodanxes de formatge de cabra i afegim la resta de l’albergínia.
Ho coem al forn a 200°C fins que estigui quallat (entre ¾ d’hora i 1 hora).
Es pot servir fred o calent, sol o amb una salsa de tomàquet aromatitzada amb alfàbrega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada