dimecres, 7 de gener del 2015

Calamarcets amb ceba i conyac


Aquesta és una recepta molt agraïda, perquè a més de ser molt fàcil i ràpida de fer, el resultat és boníssim!.  Jo la vaig fer l’altre dia com a segon plat, però també ens pot anar molt bé per a un aperitiu...




Ingredients:     Calamarcets de platja
                         Ceba de figueres
                         Alls
                         Conyac
                         Julivert
                         Sal i pebre negre



Elaboració: 
Netegem els calamars i els deixem escórrer. 
Els tallem en dos o tres trossos (segons la mida que tinguin!), que no siguin massa petits.
Tallem la ceba petita i els alls a làmines gruixudes. 
Posem la ceba i els alls a una paella o una cassola amb oli i ho posem a sofregir a foc lent. 
Quan la ceba estigui cuita, afegim els calamars. 
Ho remenem bé i deixem que donin l’aigua, remenant de tant en tant. 
Quan ja gairebé no quedi aigua, hi tirem un bon raig de conyac. Posem sal i pebre, ho  remenem i ho deixem coure uns minuts més. 
Ho empolsinem amb julivert picat i ja està a punt per menjar!.




 

1 comentari:

  1. Mmmmm...quina pinta mes bona!! ....perque es ja l'hora de sopar i no tinc calamarcets, que si no els faria ara mateix!! Una abraçada!

    ResponElimina