Aquesta és una
recepta molt agraïda, perquè a més de ser molt fàcil i ràpida de fer, el
resultat és boníssim!. Jo la vaig fer
l’altre dia com a segon plat, però també ens pot anar molt bé per a un
aperitiu...
Ingredients: Calamarcets de platja
Ceba de figueres
Alls
Conyac
Julivert
Sal i pebre negre
Ceba de figueres
Alls
Conyac
Julivert
Sal i pebre negre
Elaboració:
Netegem els
calamars i els deixem escórrer.
Els tallem en dos o tres trossos (segons la
mida que tinguin!), que no siguin massa petits.
Tallem la ceba petita i els alls
a làmines gruixudes.
Posem la ceba i els alls a una paella o una cassola amb oli
i ho posem a sofregir a foc lent.
Quan la ceba estigui cuita, afegim els
calamars.
Ho remenem bé i deixem que donin l’aigua, remenant de tant en tant.
Quan ja gairebé no quedi
aigua, hi tirem un bon raig de conyac. Posem sal i pebre, ho remenem i ho deixem coure uns minuts més.
Ho
empolsinem amb julivert picat i ja està a punt per menjar!.
Mmmmm...quina pinta mes bona!! ....perque es ja l'hora de sopar i no tinc calamarcets, que si no els faria ara mateix!! Una abraçada!
ResponElimina