Aquestes
galetes les vaig veure l’altre dia
al canal de youtube cocinaconcarmen, on la Carmen i la seva filla Mery pengen
vídeos amb receptes que estan la mar de bé. A més, les expliquen de manera molt
clara i amb molta gràcia. Si no les coneixeu, us recomano que les busqueu per
la xarxa, val la pena!.
Tornant a aquesta recepta, així que la vaig veure vaig pensar que havia de fer aquestes galetes, i m’hi vaig posar de seguida!. Són molt fàcils i ràpides de fer (en uns ¾ d’hora les vaig tenir fetes) i queden boníssimes!.
Tornant a aquesta recepta, així que la vaig veure vaig pensar que havia de fer aquestes galetes, i m’hi vaig posar de seguida!. Són molt fàcils i ràpides de fer (en uns ¾ d’hora les vaig tenir fetes) i queden boníssimes!.
Ingredients:
200
g de farina
1 ou
100 g de sucre
50 g de mantega
50 g de margarina
1 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta de sucre avainillat (o d’extracte de vainilla)
Un polsim de sal
Sucre de llustre
1 ou
100 g de sucre
50 g de mantega
50 g de margarina
1 culleradeta de llevat en pols
1 culleradeta de sucre avainillat (o d’extracte de vainilla)
Un polsim de sal
Sucre de llustre
A la
recepta original fan servir 100 g de margarina (concretament, Tulipan). Jo he
posat meitat mantega i meitat margarina (Flora), perquè tinguessin una mica de
gust de mantega.
Elaboració:
Encenem el forn a 180ºC.
Folrem una safata d’anar al forn amb paper de forn.
Afegim el llevat en pols i la sal a la farina.
Posem a un bol la mantega, la margarina, el sucre i la vainilla i ho batem amb la batedora de varetes (jo ho he fet amb la KA) fins que ens quedi una crema fina.
Aleshores afegim l’ou i continuem batent.
Afegim a poc a poc la farina tamissada mentre anem remenant amb una espàtula. Ho barregem fins que ens quedi una massa homogènia.
Posem el sucre llustre en un bol petit.
Anem agafant porcions de pasta amb una cullereta i les posem al bol amb sucre llustre.
Les impregnem de sucre i amb les mans els hi donem forma de bola. (A mí la pasta m’ha quedat una mica enganxosa, per això he fet les porcions ajudant-me d’una cullereta. Si mireu el vídeo, a la Mery no li ha quedat enganxosa i pot fer les boletes directament amb le mans).
Posem les boletes a la safata del forn, una mica separades, perquè quan es coguin s’eixamplaran i no volem que se’ns enganxin.
Les coem al forn uns 15’. Han de quedar una mica daurades, però no se’ns han de torrar.
Un cop cuites, les treiem del forn i les deixem refredar a sobre d’una reixeta.
Queden cruixents per fora i toves per dins. Boníssimes!.
Encenem el forn a 180ºC.
Folrem una safata d’anar al forn amb paper de forn.
Afegim el llevat en pols i la sal a la farina.
Posem a un bol la mantega, la margarina, el sucre i la vainilla i ho batem amb la batedora de varetes (jo ho he fet amb la KA) fins que ens quedi una crema fina.
Aleshores afegim l’ou i continuem batent.
Afegim a poc a poc la farina tamissada mentre anem remenant amb una espàtula. Ho barregem fins que ens quedi una massa homogènia.
Posem el sucre llustre en un bol petit.
Anem agafant porcions de pasta amb una cullereta i les posem al bol amb sucre llustre.
Les impregnem de sucre i amb les mans els hi donem forma de bola. (A mí la pasta m’ha quedat una mica enganxosa, per això he fet les porcions ajudant-me d’una cullereta. Si mireu el vídeo, a la Mery no li ha quedat enganxosa i pot fer les boletes directament amb le mans).
Posem les boletes a la safata del forn, una mica separades, perquè quan es coguin s’eixamplaran i no volem que se’ns enganxin.
Les coem al forn uns 15’. Han de quedar una mica daurades, però no se’ns han de torrar.
Un cop cuites, les treiem del forn i les deixem refredar a sobre d’una reixeta.
Queden cruixents per fora i toves per dins. Boníssimes!.
Bet on the Moneyline | Baccarat | Worrione
ResponEliminaBet on febcasino the Moneyline. Moneyline: 3-Way Double Bank. Moneyline: 12/1. worrione How to calculate the return on your bet? A 인카지노 two-way bet is the simplest form of betting on