L’altre dia el Dani, el meu peixeter (que també és cuiner), tenia sipietes. Teníen una pinta espectacular!.
Em va dir que estaven molt bones amb carxofes i em va explicar com fer-ho.
Vaig seguir els seus consells i aquí teniu el resultat: boníssimes!
Elaboració:
Netegem les sipietes. Només cal treure la ploma (a mí me la va treure el Dani…).
Les salem.
Treiem les fulles dures de les carxofes, les partim per la meitat i les fem a trossos no massa grossos.
Les salem i les posem a una paella amb una mica d’oli, a foc suau.
Les anem remenant de tant en tant.
Quan portin una estona, afegim dues o tres cullerades de fumet (o d’aigua) perquè s’acabin de coure.
Les reservem.
A una altra paella amb una mica d’oli, posem les sipietes.
Les coem a foc suau, perquè donin l’aigua.
Sacsegem la paella de tant en tant.
Quan ja no quedi aigua, les aboquem a la paella on tenim les carxofes.
Ho barregem tot bé i ho deixem coure tot junt uns minuts.
I ja ho tenim!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada