Feia molt de temps que no menjàvem conill a casa. Així que l’altre dia quan vaig anar a comprar carn a la Carneusseria (la carnisseria de la Neus!) vaig pensar que podia agafar també mig conill i fer-lo a la mostassa.
I aquí el teniu!.
No és difícil de fer, i queda molt bo.
Tinc pendent de provar de fer aquesta recepta amb pollastre, segur que també surt molt bé…
Elaboració:
Salem i empebrem els trossos de conill.
Posem oli a una cassola i quan estigui ben calent, posem els trossos de conill.
Els deixem uns minuts, els tombem i els deixem una mica més. Només volem que es daurin.
Els treiem i els reservem.
Tallem la ceba en juliana fina i els alls a làmines.
Ho posem a la cassola i ho sofregim a foc suau en el mateix oli de daurar el conill.
Quan la ceba estigui transparent, afegim el vi.
Remenem bé i ho deixem coure una mica perquè s’evapori l’acohol.
Aleshores afegim l’aigua i sal, ho remenem bé i ho deixem coure uns 5’.
Aboquem la salsa a un pot i la trinxem bé amb la batedora.
La tornem a posar a la cassola i hi afegim la mostassa i la llet evaporada. Remenem bé i ho deixem coure una mica perquè es barregin bé els sabors.
Tastem la salsa i si cal rectifiquem de sal i de mostassa.
Afegim el conill a la cassola i ho deixem coure tot junt a foc suau una mitja hora.
I ja el tenim a punt!
El podem acompanyar d’unes patates fregides. I d’un bon pa per sucar la salsa!
Excellent job on your post, keep it up!
ResponElimina