dijous, 27 de juny del 2013

Bacallà a la musselina d'alls


Com ja he dit altres vegades, a cas ens agrada molt el bacallà. L’altre dia en vaig tornar a fer i, aquest cop, em vaig decidir per aquesta recepta: és una recepta molt fàcil de fer i amb un resultat veritablement espectacular!. 









Ingredients:       Bacallà dessalat
                           Farina
                           1 ou
                           Alls
                           Oli 
                           Mongetes seques




Elaboració:


Escalivem els alls i els deixem refredar.

Enfarinem el bacallà i el fregim. El deixem escórrer en un plat amb paper de cuina.

Sofregim les mongetes amb un all trinxat i les posem a una plàtera d’anar al forn, repartint-les de manera que cobreixin tota la superfície.

Amb els alls escalivats, l’ou, l’oli i una mica de sal, fem un all-i-oli (el podem fer amb la batedora).

Posem els talls de bacallà a sobre les mongetes i els cobrim amb una bona capa d’all-i-oli. Ho gratinem al forn fins que estigui daurat.

Bon profit!









4 comentaris:

  1. Senzill però irresistible pels bacallaners com jo (i mira que el peix en general no em fa córrer...però el bacallà són figues d'un altre paner...). Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Quina recepta més bona!! sóc fan del bacallà! Marta

    ResponElimina
  3. Hola Marta, no coneixia el teu bloc! A casa ens agrada molt el bacallà fet així i si proves d'afegir mig préssec en almívar a l'allioli també queda molt bé. Ho vam adaptar d'una recepta de l'Isma Prados i ens va sorprendre molt!
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  4. Gràcies pel suggeriment, Bet. El proper cop que el faci ho provaré.
    Una de les coses bones d'això dels blogs és poder compartir aquestes cosetes!.
    Una abraçada

    ResponElimina