A
casa ens agraden molt les sardines,
i en faig tot sovint.
Normalment les compro més aviat petites i les faig
fregides, que queden boníssimes. Però de vegades, quan són una mica més grans,
les coc al forn, i també queden molt bé.
És una manera fàcil i ràpida de
cuinar-les, alhora que s’evita un dels principals problemes de coure sardines: l’olor.
O sigui que ja ho
sabeu: si us fa mandra fer sardines
pel tema de l’olor, proveu de fer-les al forn...
Ingredients: sardines (de la peixateria
de la Sandra, és clar)
all
julivert
farina de galeta
oli d’oliva i sal
Elaboració:
Netegem les sardines, treient el cap i les tripes.
Les salem i les deixem escórrer una estona.
Encenem el forn a 200ºC.
Posem una mica d’oli a una safata d’anar al forn i el repartim per tota la superfície. Posem les sardines.
Trinxem l’all i el julivert ben petits i ho escampem per sobre.
Ho empolsinem bé amb farina de galeta i hi tirem un raig d’oli.
Ho posem al forn fins que veiem que la farina de galeta estigui torrada (de 10 a 15’, segons el forn).
I ja ho tenim a punt!.
Fàcil, oi?
all
julivert
farina de galeta
oli d’oliva i sal
Elaboració:
Netegem les sardines, treient el cap i les tripes.
Les salem i les deixem escórrer una estona.
Encenem el forn a 200ºC.
Posem una mica d’oli a una safata d’anar al forn i el repartim per tota la superfície. Posem les sardines.
Trinxem l’all i el julivert ben petits i ho escampem per sobre.
Ho empolsinem bé amb farina de galeta i hi tirem un raig d’oli.
Ho posem al forn fins que veiem que la farina de galeta estigui torrada (de 10 a 15’, segons el forn).
I ja ho tenim a punt!.
Fàcil, oi?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada