dimarts, 28 d’abril del 2020

Pollastre a la mostassa a l'antiga


Després de l’èxit que va tenir a casa el filet de porc a la mostassa antiga, vaig pensar en fer la mateixa recepta amb pollastre

La veritat és que va quedar molt bo!. Una recepta fàcil i amb un resultat espectacular. Us la recomano!.

Un altre dia provaré de fer-lo posant unes patates i una ceba tallades a làmines a sota (com en el pollastre a lacervesa), que es coguin amb la salseta que va deixant anar...








Ingredients:   pollastre a quarts
                       2 cullerades (aproximadament) de mostassa a l’antiga
                       ½ got de vi blanc
                       Oli d’oliva, sal i pebre negre 


Elaboració: 

Salem i empebrem els trossos de pollastre. En el meu cas, un quart de baix i un pit. 

Els posem a una safata d’anar al forn untada amb oli.

Amb un ganivet sense serra o una espàtula, untem els trossos de pollastre  amb la mostassa pels dos costats. 






Hi tirem el vi i un raig d’oli per sobre. 

Ho deixem una estona macerant, perquè penetri bé el gust.

Encenem el forn a 200ºC. 

Ho posem al forn i ho deixem coure durant 25’. 

Treiem la safata del forn i tombem els trossos de pollastre. 

Ho tornem a posar al forn i ho deixem 20 o 25’ més, o fins que veiem que el pollastre està cuit.  

De tant en tant ho reguem amb la salsa de la safata.

Quan el pollastre estigui cuit, treiem la safata del forn. 






Ho deixem reposar uns minuts i ja ens ho podem menjar.

El servim amb la salseta que ens ha quedat a la safata.

El podem acompanyar d’unes patates fregides.













 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada