Aquesta
recepta la tenia pendent de penjar des de fa temps... i per fi li ha arribat l’hora!.
És un d’aquells plats senzills però que queden fabulosos perquè els
ingredients ho són. En aquest cas es tracta d’unes rodanxes de tonyina “yellowfin”,
que segons em va explicar el Jordi, el meu peixeter, és la millor...
La vaig
fer només amb ceba, tomàquet i uns alls, i va quedar deliciosa!.
Ingredients: Tonyina
a rodanxes
1 ceba de figueres grossa
2 tomàquets madurs
4 grans d’all
Julivert
Oli, sal i pebre negre
1 ceba de figueres grossa
2 tomàquets madurs
4 grans d’all
Julivert
Oli, sal i pebre negre
Elaboració:
Tallem la
ceba en juliana i els alls a làmines.
Ho posem a una paella ampla i fonda (o
una cassola) amb oli oli i ho sofregim a foc lent.
Quan la ceba estigui
transparent, hi afegim el tomàquet tallat a trossos. Hi posem sal i pebre
negre, ho barregem bé i ho deixem coure, remenant de tant en tant, fins que el
tomàquet sigui cuit.
Salem i empebrem les rodanxes de tonyina i les afegim a la
paella.
Les deixem coure dos o tres minuts (segons el gruix que tinguin),
sacsejant la paella de tant en tant, i les tombem perquè es coguin per l’altra
banda. No les deixem massa estona perquè no ens quedin massa fetes.
Ho
empolsinem amb el julivert picat, i ja ho tenim...
El resultat: un veritable plat
de luxe!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada