M’he
adonat que fa molt que no poso una recepta de postres, i no serà perquè no
n’hagi fet... O sigui que avui toca pastís!. De formatge, i concretament, del Gordon Ramsay.
Aquest pastís el vaig
veure en un dels seus programes del Canal Cocina i tenia tan bona pinta que en
vaig prendre nota per fer-lo. És molt senzill i ràpid de fer, i està boníssim.
Ell barreja gerds amb la massa, però jo no n’hi vaig posar i la veritat és que va quedar molt bé.
Suposo que també es podria cobrir de melmelada de gerds o de maduixa... Ho
hauré de provar la propera vegada que el faci!
Aquests
canelons els vaig fer per primer cop un dels dies que havíem anat a buscar bolets i vam trobar un cistell de
camagrocs. Ens van agradar molt, perquè queden molt suaus i a l’hora són molt
gustosos.
Com que aquest any vam collir molts camagrocs, vaig poder fer molts
pots de conserva i l’altre dia vam repetir de canelons...
Aquí teniu la recepta
per si us animeu a fer-los. Us aviso: creen addicció!.
Aquesta
recepta tenia pendent de pujar-la des de fa dies...
Vaig comprar a la Sandra,
la meva peixatera, un bonítol sencer quan estàvem en plena temporada. Li vaig
dir que em treiés el cap i l’espina central perquè no sabia com el faria. Vaig
estar mirant receptes per la xarxa, i em vaig trobar amb la del rotlle de
bonítol, que es veu que és típic d’Astúries. Em va semblar que no era difícil
de fer, tot i que una mica entretingut, i vaig decidir provar-ho...
És un plat que ens pot servir tant de tall com d'entrant o per a un pica-pica.
Aquí el
teniu!.
Tenia
pendent de pujar aquesta recepta des de fa dies. És la darrera d’aquesta
temporada de bolets...
En la nostra
última expedició, vàrem trobar força fredolics,
alguns de molt grans, i vaig pensar que podia aprofitar per repetir la tatin de bolets però aquest cop amb fredolics.
La vaig fer de la mateixa
manera que la tatin de llenegues,
només vaig canviar el tipus de bolet.
Va ser tot un èxit!.
La pena és que haurem d’esperar uns quants mesos per
tornar-ne a menjar...
Després dels rovellons i els camagrocs, ha arribat l’hora
dels fredolics!.
A la nostra darrera sortida boletera (aquest any no parem, s’ha
d’aprofitar!) vàrem trobar força fredolics, o sigui que vaig decidir fer un
dels nostres plats preferits: la sopa de fredolics.
És molt fàcil de fer, i
està boníssima!