dissabte, 23 de febrer del 2019

Pastís de formatge del Gordon Ramsay

M’he adonat que fa molt que no poso una recepta de postres, i no serà perquè no n’hagi fet... O sigui que avui toca pastís!. De formatge, i concretament, del Gordon Ramsay

Aquest pastís el vaig veure en un dels seus programes del Canal Cocina i tenia tan bona pinta que en vaig prendre nota per fer-lo. És molt senzill i ràpid de fer, i està boníssim.

Ell barreja gerds amb la massa, però jo no n’hi vaig posar i la veritat és que va quedar molt bé. Suposo que també es podria cobrir de melmelada de gerds o de maduixa... Ho hauré de provar la propera vegada que el faci!






dilluns, 18 de febrer del 2019

Canelons de camagrocs


Aquests canelons els vaig fer per primer cop un dels dies que havíem anat a  buscar bolets i vam trobar un cistell de camagrocs. Ens van agradar molt, perquè queden molt suaus i a l’hora són molt gustosos. 

Com que aquest any vam collir molts camagrocs, vaig poder fer molts pots de conserva i l’altre dia vam repetir de canelons... 











Aquí teniu la recepta per si us animeu a fer-los. Us aviso: creen addicció!.




dimecres, 16 de gener del 2019

Rotlle de bonítol


Aquesta recepta tenia pendent de pujar-la des de fa dies... 

Vaig comprar a la Sandra, la meva peixatera, un bonítol sencer quan estàvem en plena temporada. Li vaig dir que em treiés el cap i l’espina central perquè no sabia com el faria. Vaig estar mirant receptes per la xarxa, i em vaig trobar amb la del rotlle de bonítol, que es veu que és típic d’Astúries. Em va semblar que no era difícil de fer, tot i que una mica entretingut, i vaig decidir provar-ho... 

És un plat que ens pot servir tant de tall com d'entrant o per a un pica-pica.

Aquí el teniu!.






divendres, 11 de gener del 2019

Tatin de fredolics i botifarra negra


Tenia pendent de pujar aquesta recepta des de fa dies. És la darrera d’aquesta temporada de bolets... 

En la nostra última expedició, vàrem trobar força fredolics, alguns de molt grans, i vaig pensar que podia aprofitar per repetir la tatin de bolets però aquest cop amb fredolics.







La vaig fer de la mateixa manera que la tatin de llenegues, només vaig canviar el tipus de bolet. Va ser tot un èxit!. 

La pena és que haurem d’esperar uns quants mesos per tornar-ne a menjar...







dissabte, 8 de desembre del 2018

Sopa de fredolics

Després dels rovellons i els camagrocs, ha arribat l’hora dels fredolics!. 




A la nostra darrera sortida boletera (aquest any no parem, s’ha d’aprofitar!) vàrem trobar força fredolics, o sigui que vaig decidir fer un dels nostres plats preferits: la sopa de fredolics

És molt fàcil de fer, i està boníssima!