dimecres, 15 de maig del 2013

Vistandins


Aquesta recepta és del llibre “Cuina és senzill”, de la Montserrat Seguí, i la faig algunes vegades per aprofitar clares que m’han quedat després de fer crema o all-i-oli. 

Els vistandins són una mena de magdalenes amb gust d’ametlla, molt semblants als “financiers”, que es fan molt de pressa i es mengen encara més de pressa...

Si els voleu provar, aquí us explico com fer-los!






Ingredients:     60 g de farina

                         60 g de mantega
                         50 g de farina d’ametlla
                         3 clares d’ou
                         125 g de sucre

 
 
Elaboració:

Treballem la mantega amb una espàtula fins que quedi com una crema. 

Hi barregem el sucre, després la farina d’ametlla i finalment la farina. 
Ho remenem bé fins que quedi una massa homogènia. 

Muntem les clares a punt de neu i les incorporem a poc a poc a la massa, fins que quedi tot ben unit. 

Repartim la massa en motlles de magdalenes, omplint-los ¾ parts.

Els posem al forn a 180ºC fins que estiguin cuits (de 20 a 30’, segons el forn). 

I a menjar!



1 comentari: