Aquesta
recepta és del llibre “Cuina és senzill”, de la Montserrat Seguí, i la faig
algunes vegades per aprofitar clares que m’han quedat després de fer crema o
all-i-oli.
Els vistandins són una mena de magdalenes amb gust d’ametlla, molt semblants als “financiers”, que es fan molt de pressa i es mengen encara més de pressa...
Els vistandins són una mena de magdalenes amb gust d’ametlla, molt semblants als “financiers”, que es fan molt de pressa i es mengen encara més de pressa...
Si els voleu provar, aquí us explico com fer-los!
Ingredients: 60 g de farina
60 g de mantega
50 g de farina d’ametlla
3 clares d’ou
125 g de sucre
Elaboració:
Treballem
la mantega amb una espàtula fins que quedi com una crema.
Hi barregem el sucre, després la farina d’ametlla i finalment la farina.
Hi barregem el sucre, després la farina d’ametlla i finalment la farina.
Ho remenem bé fins que quedi
una massa homogènia.
Muntem les clares a punt de neu i les incorporem a poc a
poc a la massa, fins que quedi tot ben unit.
Repartim la massa en motlles de
magdalenes, omplint-los ¾ parts.
Els posem al forn a 180ºC fins que estiguin cuits (de 20 a 30’, segons el forn).
Els posem al forn a 180ºC fins que estiguin cuits (de 20 a 30’, segons el forn).
I a menjar!
Ostres quina recepta més senzilla però més gustosa!!! La provarem!
ResponElimina